red-cp-background

A Colgate-Palmolive így lép fel a világméretű koronavírus-járvánnyal szemben

A Colgate az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization – WHO) a COVID-19 vírusfertőzés terjedésének megfékezésére irányuló #SafeHands elnevezésű kihívásának támogatója

A Colgate-Palmolive-nál legfőbb célunk, hogy javítsuk az emberek, a háziállataik, valamint az egész bolygónk egészségét és jólétét. E világméretű koronavírus-járvány ellenére csapataink világszerte hihetetlenül keményen dolgoznak annak érdekében, hogy támogassák a rászorulókat, és mindenki megtarthassa napi rutinját: kéz- és fogmosás, bőrápolás, takarítás, fürdés és zuhanyzás, háziállatok etetése. Elszántabbak és határozottabbak vagyunk, mint valaha. Fogjunk össze:

Biztonság, egészség és kapcsolattartás a munkatársaink számára:

  • Fokozzuk a tisztasági intézkedéseket és a látogatók ellenőrzését a létesítményeinkben.
  • Javítjuk a munkabeosztásokat és további intézkedéseket hozunk a közösségi kontaktusok korlátozása, és ezáltal a munkatársaink védelme érdekében.
  • Együttműködést segítő eszközök és kreatív kapcsolattartási módszerek használata.

Vásárlóink, fogyasztóink és közösségeink érdekeinek szolgálata:

  • Azon fáradozunk, hogy viszonteladóink és fogyasztóink igényeit mindenhol kielégítsük és továbbra is biztosítsuk a létfontosságú testápolási termékeket és tisztítószereket.
  • Termékeket adományozunk, ha bárhol a világban hirtelen szükség lép fel.
  • Non-profit partnereinkkel olyan erőforrásokat mozgósítunk, melyek segíteni fognak a vírus terjedésének megállításában és a kritikus szükségletek ellátásában.