red-cp-background
cp-logo-responsibly-made

responsibly-made-logo

*Termékeink a Colgate-Palmolive üzemeiben készülnek, amelyek folyamatosan növelik az energia- és vízhatékonyságot, haladnak a hulladékmentesség felé. Mindemellett törekszünk a munkahelyi balesetek elkerülésére és betartjuk az etikus munkaügyi gyakorlatokat.

Környezetgazdálkodás

Termékeink gyártása, értékesítése és üzemeink működtetése során teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a vonatkozó környezetvédelmi szabályok és előírások betartása iránt, sőt ,számos esetben  meg is haladjuk az előírt szabványokat. A Colgate-nél a környezettudatos gyártás és működés alapját szigorú szabályozás határozza meg; minden üzemünk számos kategóriát lefedő, teljes körűen bevezetett környezettudatos irányítási rendszerrel rendelkezik, beleértve az energiahatékonyságot, a klímavédelmet, a vízfelhasználást és a hulladékgazdálkodást.

responsibly-made-products-img1

 Főbb eredményeink

  Munkahelyi egészségvédelem és biztonság

  A Colgate-Palmolive munkatársai világszerte elkötelezettek az egészséges és biztonságos munkakörülmények fenntartása mellett, hiszen egyik célunk a munkahelyi balesetek teljes felszámolása.

  responsibly-made-products-img2

  Főbb eredményeink

   Munkaügyi gyakorlatok

   A Colgate-Palmolive hosszú ideje világszerte elkötelezett az emberi és munkajogok tiszteletben tartása mellett, és támogatja az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) alapvető munkaügyi normáit. A Colgate-Palmolive kizárólag olyan üzleti partnerekkel dolgozik együtt, akik osztoznak az egyetemes emberi jogok melletti elkötelezettségben. Elismerjük a vállalkozások felelősségét a munkajogok tiszteletben tartásában, és teljes mellszélességgel kiállunk az egyetemes emberi jogok mellett.

   responsibly-made-products-img3

   Főbb eredményeink

    Partneri kapcsolatok és elismerések

    A Colgate-Palmolive felelősségteljes termelési folyamatainak fontos eleme a külső partnerekkel történő tartós együttműködés, amely kiegészíti erős belső bázisunkat és független, külső partnerségi kapcsolatot biztosít.

    Főbb eredményeink

    science-based-targets-logo
     leed-logo
      true-zero-logo
       national-safety-council-proud-member-logo
        energy-star-award-2021-logo
          acgih-logo
           orc-hse-logo
            unglobal-compact-we-support-logo

             *Our Responsibly Made claim applies to all Colgate-Palmolive owned and operated facilities. Aspects related to Sustainable & Safe Ingredients, Responsible Sourcing, Sustainable Packaging and more can be found on our sustainability website.

             A „LEED” és a kapcsolódó logók az amerikai Környezettudatos Építés Egyesületének védjegyei, amelyeket az  egyesület engedélyével használunk.