red-cp-background

GYERMEKEKRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT, TOVÁBBÁ TÁJÉKOZTATÁS SZÜLŐK ÉS GONDVISELŐK SZÁMÁRA

UTOLJÁRA MÓDOSÍTVA: 2023.09.28

Gondoskodunk a gyermekeket megillető adatvédelemről. Tudatában vagyunk annak, hogy az internet és az e-mailek gyermekek általi használata különleges figyelmet érdemel a személyes adatok védelme és biztonsága érdekében.

Minden szülőt arra biztatunk, hogy ellenőrizze és kísérje figyelemmel gyermeke online tevékenységeit.

Az alkalmazandó jogszabályok jogot biztosíthatnak a szülőknek arra, hogy ellenőrizzék, helyesbítsék, frissítsék, letiltsák, korlátozzák és/vagy töröljék azokat a személyes adatokat, amelyeket gyermekeiktől begyűjtöttünk, illetve hogy megtiltsák az ilyen adatok további gyűjtését, felhasználását vagy közzétételét. Amennyiben Ön ezek szerint kíván eljárni, a lenti „Kapcsolat” pontban leírtak szerint megkereshet minket.

Gyermeke bármilyen személyes adat megadása nélkül élvezheti a gyermekek számára fenntartott tartalmakat és tevékenységeket. Például a https://www.colgate.com/en-us/products/kids oldal információkat ad a Colgate gyermektermékeiről, ahol nevelési célzatú videók is találhatók, amelyek segítségével a gyermekek egészséges szokásokat sajátíthatnak el. Ezenkívül, a https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures oldal tanároknak, szülőknek és gyermekeknek szóló szóbeli oktatási anyagokat, valamint a gyermekek számára élménygazdag tevékenységeket tartalmaz.

Egyes esetekben, beküldendő anyagokat kérünk és fogadunk el gyermekektől, például versenyekre készült műveket, amelyek közül néhányat megjeleníthetünk oldalainkon. Ezeket offline és online módon is be lehet küldeni. Ha egy gyermek vagy szülő azt szeretné, hogy fényképet vagy más személyes adatot tegyünk közzé az oldalon, ehhez aláírt szülői engedélyt és közzétételi nyomtatványt kérünk. Amennyiben a gyermekek offline módon, például postai úton, küldenek be számunkra anyagokat, minden hozzánk beérkezett információt megőrizhetünk. Ha nem kapunk aláírt szülői engedélyt, a közzétételt megelőzően áttekintjük az összes offline módon beérkezett anyagot, és azokból minden személyes adatot eltávolítunk.

Gyermeke szórakoztatása érdekében más weboldalakra mutató hivatkozásokat is alkalmazhatunk. Nem vállalunk felelősséget ezen további oldalakért, valamint javasoljuk, hogy ellenőrizze az azokon található adatvédelmi szabályzatokat is.

Elérhetőségek

A gyermekekkel kapcsolatos adatvédelmi gyakorlatunkra vonatkozó további információkért, kérjük, keresse meg a Fogyasztói ügyekkel foglalkozó részlegünket, vagy:

 

Colgate-Palmolive Company
300 Park Avenue
New York, NY 10022
United States of America