red-cp-background
cp-logo-responsibly-made

responsibly-made-logo

* Termékeinket a lengyelországi Swidnicában található üzemünkben állítjuk elő, ahol igyekszünk növelni az energia- és vízfelhasználás hatékonyságát, elérni a zéró hulladékkibocsátást. Mindemellett törekszünk a munkahelyi balesetek elkerülésére, és betartjuk az etikus munkaügyi gyakorlatokat.

Környezetgazdálkodás

Termékeink gyártása, értékesítése és üzemeink működtetése során teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a vonatkozó környezetvédelmi szabályok és előírások betartása iránt, sőt, számos esetben meg is haladjuk az előírt szabványokat.  A Colgate-Palmolive egyik nagy múltú és megbízható márkája, az elmex előállítása során a környezettudatos gyártás és működés alapját szigorú szabályozás határozza meg; minden üzemünk számos kategóriát lefedő, teljes körűen bevezetett környezettudatos irányítási rendszerrel rendelkezik, beleértve az energiahatékonyságot, a klímavédelmet, a vízfelhasználást és a hulladékgazdálkodást.

responsibly-made-products-img1

 Főbb eredményeink

 Az elmex termékeket gyártó üzem:

   A Colgate-Palmolive gyárai világszerte:

   Munkahelyi biztonság és egészségvédelem

   Az elmex termékeket gyártó Colgate-Palmolive munkatársai világszerte elkötelezettek az egészséges és biztonságos munkakörülmények fenntartása mellett, hiszen egyik célunk a munkahelyi balesetek teljes felszámolása.

   Főbb eredményeink

   Az elmex termékeket gyártó üzem:

    A Colgate-Palmolive gyárai világszerte:

     Munkaügyi gyakorlatok

     A Colgate-Palmolive hosszú ideje világszerte elkötelezett az emberi és munkajogok tiszteletben tartása mellett, és támogatja az ENSZ által kiadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) alapvető munkaügyi normáit. A Colgate-Palmolive és így az elmex is kizárólag olyan üzleti partnerekkel dolgozik együtt, akik osztoznak az egyetemes emberi jogok melletti elkötelezettségben. Fontosnak tartjuk a vállalkozások felelősségét a munkajogok tiszteletben tartását illetően, emellett azt is, hogy felhívjuk a részvényesek figyelmét az egyetemes emberi jogok tiszteletben tartására.

     Főbb eredményeink

     Az elmex termékeket gyártó üzem:

      A Colgate-Palmolive gyárai világszerte:

       Partneri kapcsolatok és elismerések

       A Colgate-Palmolive felelősségteljes gyártási törekvéseinek fontos eleme a külső partnerekkel való együttműködés és az irántuk való elkötelezettség, hiszen ez kiegészíti belső képességeinket, és független, külső partnerségi kapcsolatot biztosít.

       Főbb eredményeink

       energy-star-award-2021-logo
        science-based-targets-logo
         leed-logo
          true-zero-logo
           national-safety-council-proud-member-logo
             acgih-logo
              orc-hse-logo
               unglobal-compact-we-support-logo

                „Felelősségvállalásunk a Colgate-Palmolive tulajdonában lévő és általa üzemeltetett összes létesítményre vonatkozik.  A fenntartható és biztonságos alapanyagokkal, a felelősségteljes forrásokkal, a fenntartható csomagolással kapcsolatos szempontok és egyéb információk fenntarthatósági oldalunkon olvashatók.”

                A „LEED” és a hozzá kapcsolódó logók az egyesült államokbeli Green Building Council szervezet védjegyei, amelyeket vállalatunk a jogtulajdonos engedélyével használ.